Petruska Éva, pszichológus

"Azoknak a jelentkezését várom, akiknek szorongásos, stresszkezelési, alkalmazkodási nehézségeik, depresszív zavaraik vannak. Akiknek már régóta valami nem működik az életében, vagy aktuálisan nehéz helyzetbe kerültek. Feltáró beszélgetés és tesztek alkalmazása után relaxációs módszerekkel dolgozom."

Horváth Gábor, pszichológus

"Magyar és angol nyelvű tanácsadással foglalkozom. Várom, hogy megoldást találjunk, ha szorongásos problémákkal küzd, ha stressz, frusztráció és az ezekkel összefüggő konfliktusok nehezítik életét. Továbbá szívesen látom, ha önbizalmát vagy kommunikációs képességét szeretné fejleszteni."

Cserny Virág, pszichológus

"Egyéni pszichológiai vizsgálat és konzultáció. Önismereti munka, önbizalom problémák és a lelki egyensúly helyreállítása - életvezetési nehézségek, krízisek, pszichés problémák, és lelki eredetű testi panaszok esetén. Segítség saját nőiességgel/férfiassággal kapcsolatos kérdésekben."

 

Tóth Zs. Izabella, pszichológus

"Bárkivel előfordulhat, hogy úgy érzi, útvesztőbe került, nem látja tisztán merre tovább. Keressen bátran, hogy együtt megtaláljuk a kiutat! Várom megkeresését, ha életvezetési problémái, párkapcsolati nehézségei vannak, nehéz megbirkóznia a stresszes helyzetekkel, szorongásaival, vagy önismeretét szeretné fejleszteni."

 

Szántó Regina, pszichológus

"Speciális érdeklődési területem a válás. Szülők és gyermekek pszichoterápiás kezelését vállalom, hogy a válás élménye kevésbé legyen traumatizáló, hogy az elvált felek megtanuljanak kommunikálni egymással a válás idején és azt követően. Segítséget nyújtok azoknak a szülőknek, akik egyedül nevelik gyermeküket, és a gyerekeknek, hogy mindkét szülővel pozitív kapcsolatban tudjanak maradni. Ezen kívül felnőttek gyermekvállalási problémáival, meddőség kezeléssel, terhességi problémákkal, vetéléssel, anya-magzat kapcsolati zavarokkal, gyermeknevelési gondokkal foglalkozom."

Balázsné Király Mónika, pszichológus-keramikus

"Segíthetek Önnek párkapcsolati problémák rendezésében, veszteségélmény feldolgozásában. Pszichológiai segítségnyújtás szülőknek, akik úgy gondolják, hogy gyermekük nevelésével kapcsolatos nehézségeikben saját megoldatlan problémáik is szerepet játszanak. Ezen felül forduljon hozzám az önismeret, kreativitás, önkifejezés fejlesztésében és spirituális problémákban."

 

  magyarenglish
     

Bemutatkozunk

Munkatársaink

Pszichológiai
tanácsadás


Állásinterjú felkészítés

Csoportok /
Tréning


Aktuális

Kapcsolat

Linkek