A Személyiségfejlesztő Alkotóműhely egy 10 alkalmas kurzus, mely hetente egy alkalommal 4-5 órás hétvégi elfoglaltságot jelent. Az alkotás kis létszámú (6-7 fős) csoportkeretben zajlik.

Ezek az alkalmak a művészi /érzelmi-intuitív/ oldalunkat mozgatják meg, az egyes alkalmakon olyan élményekkel gazdagodhatunk, melyek nem csak kreativitásunk fejlesztését segítik, hanem önmagunk mélyebb megismerését is. Az alkotás mellett ezt segítik elő az aktuális témák, imagináció, meditáció, zene, stb)

Az alkotófolyamat hajtóereje a belső élmény, amely változatos eszközök és technikák útján kerül kifejezésre (grafit, szén, vízfesték (akril), pasztell kréta, agyag). Az út a lényeg, melyen járva belső erőinket érezzük, képzeletünk határtalan világával ismerkedünk, így a technikai tudás vagy kézügyesség nem maghatározója az alkotás örömének. A kurzus során fejlődik a kifejezőkészség, kreativitás, szimbolikus gondolkodás és az önismeret.

Az egyes alkalmak részvételi díja 4000.- Ft, mely tartalmazza az alkotáshoz szükséges festékeket, krétákat, ecseteket, papírokat, agyagot is (természetesen a művek hazavihetők).

A jelentkezés folyamatos, az aktuális csoportok időpontjairól minden résztvevő személyes tájékoztatást kap.

Részvételi szándékát az alábbi módon jelezheti:

Telefonon: 06/30-221-8090
Levélben: kiralymon@freemail.hu
Helyszín: VII. ker. Akácfa u. 63. fszt. 3. 3-as kapucsengő

Vezető: Király Mónika /pszichológus, keramikus

 

 

 

  magyarenglish
     

Bemutatkozunk

Munkatársaink

Pszichológiai
tanácsadás


Állásinterjú felkészítés

Csoportok /
Tréning


Aktuális

Kapcsolat

Linkek